stars
SINGSONG


+ Follow | Board
MINE POST
Credit

Layout | Insp. n Help | Background
xoxoxoxoxo.
Best view by Google Chrome.
Hover Here for Magic.
Hello. My blog my story.And,thank you for visiting my blog.
★ almost 1 year
9 Dec 2013 | Leave a comment ? (0)

Assalamualaikum.


Ya Allah serius aku dah lama tak bukak blog.Hampir setahun.So here i'm telling that i'm back mweheheheheheheh applause applause.Just nak cakap yg Alhamdulillah result pmr semua A.Alhamdulillah sangat sangat.And paling bersyukur bila dapat tawaran sekolah berasrama penuh.Family happy sangat sebab before ni kakak aku semua tak dapat sbp.

29.1
Tarikh aku daftar sekolah asrama.Sekolah Menengah Sains Kuala Selangor.New school.Awkward gila eh since first time aku sekolah campur girls and boys sejak sekolah rendah.And tengok tengok sekarang alhamdulillah dah kamcing hahaha dgn junior pun dah kamcing.So bila dekat asrama ni biasalah kena hidup independant.Basuh baju apa semua sendiri.Awal awal tahun yelah aku stay up basuh baju -_- hhaha tapi dekat akhir tahun aku hantar dobi.Bestnya asrama ada dobi sendiri mwehehe and affordable lah jugak rm 2 sebakul.Aku suka kumpul banyak banyak baju baru hantar.Berbaloi sikit.Bila takde baju tu mulelah aku tumpang mana mana kawan punya bakul heheh.Biasalah kat asrama kan kena friendly sikit sebab dekat sini kita hidup as a family.Makan bersama,tidur bersama apa semua kena sama sama.Kena pandai adpat diri dekat sini.Kena pandai susun jadual.Sumpah kalau tak teratur sikit,memang kelam kabut.alhamdulillah sekarang aku dah ok dah biasa.

Exam dekat sbp ni boleh tahan susah.Diagnostik paling susah.Diagnostik tu exam akhir tahun form 4 setara sbp which means semua sbp dekat Malaysia ni jawab soalan yang sama.Bila kat sini,result aku merudum teruk.Addmath takat lulus je.Biology aku down.Exam before diagnostik dah ok dah.Ranking pun plg tinggi ah aku pernah dapat,50 over 160 +.Entah kenapa diagnostik jatuh ranking pun 76.76 nilah yang bakal menentukan kelas aku next year.Sadfully,kelas pertama dgn kedua tak pass.Blergh.Tapi Alhamdulillah sebenarnya.Hehe.

Next year SPM peh.Doakan Nurul Aimi bt Mohamad Salam dapat menjawab spm 2014 dengan baik dan mendapat 9a+ bersama rakan rakan yang lain.Trimass

See you soon bye xx






← Newer Post
Older Post →